איך מפעילים מפל שוקולד
לקוחות יקרים דף זה קיים בשבילכם על מנת לעזור לכם עם מתכונים למפל שוקולד
אז איך מכינים שוקולד למפל שוקולד ???
את האמת זה מאוד פשוט כל מה שאתם צריכים זה שוקולד ושמן קנולה , בנוסף צריכים מיקרוגל (או סיר) על מנת להכין שוקולד למפל שוקולד
איך זה עובד ??? לחץ כאן למעבר לדף מפל שוקולד למכירה
ראשית אנחנו לוקחים את חבילות השוקולד שלנו ( שוקולד פרה רגיל ) שוברים אותם לקוביות קטנות לתוך קערה שניתן להניח אותה במיקרוגל
( מבחינת כמות השוקולד זה משתנה לפי גודל המפל כל מפל צורך כמות שונה של שוקולד לדוגמה מפל שצורך קילו שוקולד מצריך 10 חבילות שוקולד פרה לעומת מפל שוקולד שצורך 6 קילו שוקולד צורך 60 חבילות שוקולד פרה , אופן ההכנה הוא אותו דבר מה שמשתנה זה בכמויות )
אז נמשיך ...
לאחר ששברנו את השוקולד לקוביות אנחנו מכניסים אותו למיקרוגל בהפרשים של דקה אחת כל פעם בערך 10 פעמים כל פעם מוציאים את המפל שוקולד ומערבבים אותו .
חוזרים על הפעולה שוב ושוב כל פעם בהפרשים של דקה עד למצב שהשוקולד נמס לחלוטין .
חשוב מאוד לשים לב כי השוקולד של מפל שוקולד נמס מאוד ואין בו גושים במידה ויהיה גושים בשוקולד מה שיקרה זה שהשוקולד לא יעלה .
לאחר שהשוקולד נמס לחלוטין מה שיש לעשות הוא להוסיף 2 כפות של שמן ולערבב טוב טוב לאחר מכן להחזיר למיקרוגל לעוד דקה או 2 ולערבב שוב לבסוף אנחנו שופכים את השוקולד לתוך מפל השוקולד ומפעילים אותו
עדיף להפעיל את מפל השוקולד על מצב חום כ 5 דק לפני שמכניסים את השוקולד ואז כשהשוקולד מוכן להעביר אותו לתוך מפל השוקולד שלנו ואז להפעיל את מפל השוקולד למכירה שלנו .
תהנו עם מפל השוקולד שלנו :)