השכרת מקרן 4000 לומנס עם HDMI למצגת, סרטון ברכות או ערב צפייה.
מחיר מוצג: 300₪. בדקו תאריך, תקופת השכרה, זמינות ותנאים לפני ההזמנה.
מתאימים מראש מסך, שמע וכבלים למקום ולתוכן; יש לברר מה כלול.
| נכנס ברכב פרטי |
צריכים להציג מצגת, להקרין ברכות או לארגן ערב צפייה? מקרן 4000 לומנס עם חיבור HDMI מאפשר להרכיב פתרון הקרנה לפי האירוע, בלי לקנות ציוד לשימוש נקודתי. המחיר המוצג בעמוד הוא 300₪, בהתאם לתנאי ההשכרה ולמועד שנבחר. לפני ההזמנה חשוב לבדוק לא רק את המקרן, אלא גם את המסך, מקור התוכן, התאורה והשמע.
ההשכרה מתאימה לאירוע משפחתי עם סרטון ברכות, למפגש עסקי עם מצגת, להרצאה ולערב סרט או ספורט עם חברים. היא שימושית כשצריך ציוד במועד מסוים ואין צורך להחזיק אותו באופן קבוע. אפשר לתכנן את המערכת בהתאם לחלל ולתוכן, במקום לבחור מראש חבילה שאינה מתאימה למה שכבר יש במקום.
לפני ההזמנה ספרו לנו כמה אנשים צפויים להגיע, היכן הם יישבו ומה רוצים להציג. מצגת עם טקסט קטן וקהל מרוחק דורשת בדיקה אחרת מסרט בסלון מוחשך. אם במקום כבר יש מסך או מערכת שמע, ציינו זאת כדי לבדוק התאמה. אם זו הפעלה ראשונה שלכם, כדאי להשאיר זמן לקבלת הסבר ולבדיקת החיבור.
במסיבת יום הולדת אפשר להציג תמונות מתקופות שונות או סרטון ברכות קצר. במפגש משפחתי אפשר לארגן ערב צפייה משותף עם מושבים מול המסך. באירוע עסקי, המקרן יכול לשמש להצגת תוכנית, נתונים או סרטון. בכל אחד מהמקרים מומלץ להכין את התוכן מראש, לבדוק אותו ולבחור את גודל התמונה לפי המיקום והקהל.
כדי שההקרנה תהיה חלק טבעי מהאירוע, בחרו זמן מתאים בלוח הזמנים וסדרו את הקהל מול המסך. אין צורך שהמקרן יפעל בכל רגע: אפשר להכין מקטע תוכן ממוקד ואז להמשיך בפעילות. אם יש גם מוזיקה או דיבור, תכננו מי מפעיל את המחשב ומי אחראי לשמע, כדי שהמעבר בין הקטעים יהיה מסודר.
| פרט | נתוני העמוד | מה חשוב לתאם |
|---|---|---|
| עוצמה | 4000 לומנס | התאמה לתאורה ולגודל התמונה |
| חיבור | HDMI | מקור התוכן והכבל המתאים |
| מחיר מוצג | 300₪ | המועד, התקופה ותנאי ההשכרה |
| מסך ושמע | בחירה לפי המקום | בדקו מה כבר קיים ומה נדרש |
| רזולוציה ואביזרים | בירור לפי הדגם | אין להסיק מפרט מתמונת המחשה |
בעת ההזמנה בוחרים מועד ומוודאים זמינות, תנאי איסוף והחזרה ואת הציוד שסוכם. תמונת המקרן הלבן היא להמחשה, ולא הבטחה ליצרן מסוים. גם מסך, מחשב, רמקולים או ריהוט שמופיעים בתמונות האווירה אינם ציוד כלול אוטומטית. בדקו את רשימת ההזמנה כדי לדעת בדיוק מה מכינים אצלכם ומה מקבלים מאיתנו.
| אפשרות | למי היא מתאימה? | מה בודקים? |
|---|---|---|
| מקרן בודד | כשיש מסך ושמע מתאימים | התאמת החיבורים והציוד הקיים |
| מקרן עם ציוד נלווה | כשצריך לבנות מערך הקרנה | מסך, כבלים, הצבה ושמע |
| רכישת מקרן | כשמתוכנן שימוש חוזר | אחסון, תחזוקה ועלות רכישה |
בקטגוריית השכרת המקרנים תמצאו דגמים ופתרונות נוספים. אל תבחרו עוצמה רק כדי לקחת את המספר הגבוה ביותר: כדאי להתחיל מתנאי המקום ומהתוכן, ואז להתאים את הציוד. לשימוש חוזר תוכלו לבדוק גם את המקרן למכירה, שמחירו המוצג הוא 2,400₪. תנאי הרכישה וההשכרה שונים, ולכן משווים לפי הצורך האמיתי.
ראשית בודקים את מקור התוכן: מחשב, קובץ וחיבור זמינים. לאחר מכן מתכננים את המיקום: משטח יציב למקרן, מסך מול הקהל ומרחק מתאים לגודל התמונה. בשלב הבא בודקים את התאורה ואת השמע. לבסוף עושים ניסיון עם התוכן האמיתי לפני שהאורחים מגיעים, כדי להשאיר זמן לכיוון ולפתרון חוסר באביזרים.
מקמו את המקרן כך שהקהל לא יחצה את מסלול ההקרנה ושפתחי האוורור יישארו פנויים. סדרו את הכבלים בלי ליצור מכשול במעברים. פעלו לפי ההסבר והוראות הציוד שנמסרו לכם, גם בזמן ההפעלה וגם בסיום. אם המקום קטן או המקרן צריך להיות קרוב מאוד למסך, כדאי לבדוק מראש את התאמת מרחק ההקרנה.
בחוץ, תאורה סביבתית יכולה להקשות על התמונה. תכננו שעת הקרנה ומיקום שמאפשרים החשכה מתאימה, ואל תניחו שמקרן רגיל יציג היטב באור יום מלא. בתוך חדר, נסו להפחית אור שמגיע ישירות למסך ולבחון את התמונה מהמקום שבו הקהל יישב. אם הקהל גדול או שהתנאים מאתגרים, התייעצו לפני בחירת הציוד.
הכינו את הקבצים במחשב וודאו שהם נפתחים ללא תלות בחיבור אינטרנט לא יציב. בדקו את עוצמת השמע עם הקטע שיוצג, ולא רק עם סרטון אחר. בסיום האירוע שמרו על הציוד והחזירו את כל האביזרים שסופקו בהתאם לתנאים שסוכמו. תכנון פשוט מראש הופך את ההקרנה לחלק נעים מהאירוע.
300₪ הוא המחיר המוצג בעמוד. יש לבדוק את התקופה, התאריך ותנאי ההזמנה; אין להסיק שהמחיר קבוע לכל משך שימוש.
בודקים את רשימת הציוד בהזמנה. ניתן לבחון מסך וציוד נוסף לפי המקום והצורך, אך אין להניח שהם כלולים אוטומטית.
מחשב עם חיבור מתאים, קבצים מוכנים ופרטי המקום. בררו אילו כבלים ומתאמים סופקו ומה אתם צריכים להכין.
יש לבדוק תאורה, מזג אוויר, הצבה וחשמל מתאים. בדרך כלל מתכננים הקרנה בתנאי החשכה ומתייעצים לפי המיקום.
הדבר תלוי בתוכן ובקהל. לסרטון או לאירוע עם משתתפים כדאי לבדוק פתרון שמע מתאים לפני ההזמנה.